Fietsen 2.0

Omdat ik buitengewoon vaak gebruik maak van mijn fiets en ik fietsen een buitengewoon *kuch* leuke bezigheid vind (met name in écht Hollands weer) heb ik een heuse smartphonefietstuurhouderding op mijn fiets gemonteerd.

Oké het duurde een uur voordat hij op m’n fiets zat, maar dan heb je ook wat: Google Maps navigatie (incl. zombiestem en streetview), muziek, Facebook, Twitter, Super Mario Bros 3, What’s App, snelheidsmeter, internet en last but not least Appie (want je zou maar op de fiets net iets op je boodschappenlijst willen zetten). En dat allemaal op mijn fietsstuur… gewoon omdat het kan! En ook een beetje omdat het gewoon leuk is. Hoe durfden ze die snelheidsmetertjes van vroeger ‘fietscomputers’ te noemen?

Fietsnavigatie via Google Maps

En gisteravond toen ik een video op Youtube aan het kijken was, bedacht ik mij dat het een stuk veiliger was om tijdens het fietsen m’n zaklamp app aan te zetten. Veiligheid immers voor alles.

Fietstuur met mobiel en fietsverlichting

Lees ook...

Een reactie bij “Fietsen 2.0

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.