Google Analytics Individual Qualification

Ik heb tweemaal de Google Analytics Individual Qualification gehaald. De eerste keer op 4 april 2009 met een score van 79% en de tweede keer op 1 oktober 2010 met een score van 85%.

Bekijk deze resultaten via het Google Testing Center of download mijn Google Analytics Individual Qualification certificaat (hier het eerste certificaat).


door Shirley de Jong

2 reacties bij “Google Analytics Individual Qualification

 1. Reactie van Rogier op

  Hallo,

  Ik ben 2e-jaars Communicatiestudent aan Hogeschool Windesheim en heb de mogelijkheid om bonuspunten te krijgen bij een vakopdracht. Echter heb ik, naar mijn idee, niet genoeg kennis om de test te halen. Ik wil u vragen of het mogelijk is dat u de test voor mij kunt maken. Ik ben natuurlijk bereid hiervoor te betalen. Natuurlijk zou ik de test liever zelf maken maar dit vereist toch veel tijd om te leren (sommige sites zeggen zelfs 2 weken 3 uur lang). Hier heb ik door school geen tijd voor. Zou u me kunnen helpen? Alvast bedankt.

  Groeten,

  Rogier Jansen

 2. Reactie van Shirley op

  Hoi Rogier,

  Als je elke avond een paar presentaties bekijkt en het met een Google Analytics account van een eigen site herhaald heb je het echt zo onder de knie. Binnen inderdaad twee weken kun je de lesstof doorgenomen hebben. Dat is inderdaad wat langer dan de 3 minuten en 35 seconden die jij op mijn site geweest bent door het zoekwoord ‘google analytics individual qualification gehaald’ in Google in te typen en op het eerste resultaat te klikken… Maar geloof me, het is zeker een investering waar je later nog wat aan hebt. En als je het dan bijhoudt is het de volgende keer helemaal een eitje.

  Gr. Shirley

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.