Glasscherf in pot oploskoffie DE

Omdat ik thuis geen groot koffiedrinker ben, heb ik geen behoefte aan een Nespresso, Dolce Gusto, Senseo, volautomaat of koffiefilterapparaat in mijn keuken. Neemt veel te veel ruimte in voor die ene keer per dag dat ik koffie drink. Nee ik drink thuis gewoon oploskoffie en voor de rest van mijn cafeïne behoefte cola.

Maar misschien is die oploskoffie toch niet zo’n geweldig alternatief voor koffie, daar ik vanochtend een glasscherf in de deksel van de pot oploskoffie vond. Beetje vreemd want de deksel was gewoon nog intact. Dus ik bellen naar Douwe Egberts. In eerste instantie klonk de medewerker alsof ik weer een klant was die kwam zeuren over spaarpunten, maar bij het woord glasscherf was zijn aandacht direct getrokken. Omdat ik de pot oploskoffie per post moet opsturen en die dan morgen op zijn vroegst onderzocht kan worden en – mocht blijken dat er wat mis is met de productie – de recall dan pas minimaal overmorgen in de krant staat, ga ik voor de snelle manier:

Waarschuwing

Glasscherf gevonden in deksel van onderstaande pot oploskoffie

Pot Douwe Egberts oploskoffie
Douwe Egberts Aroma Rood Oploskoffie 200gr
EAN Barcode: 8711000005040
Houdbaarheidsdatum: 02-2013
Productiecode: L22680 03:13

Gekocht in dit filiaal van de Albert Heijn in Amstelveen.

Dit staat dus donderdag of vrijdag wellicht ook in de krant (mocht er echt wat mis zijn), maar voor de zekerheid nu al online bij Shirley’s Consumentenservice. 🙂

Bewijsmateriaal

Opklikken voor vergroting

Deksel pot oploskoffie

Glasscherf in deksel

Update 17 juni 2011: Douwe Egberts heeft het glasschervenprobleem in onderzoek, vooralsnog lijkt er geen gevaar te zijn dat er scherven in de koffie zelf zitten. Ter compensatie krijg ik een jaarvoorraad oploskoffie toegestuurd.

Lees ook...

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.