Stage bij Wanadoo

In het derde jaar van mijn opleiding Communicatie heb ik stage gelopen bij Wanadoo Nederland, inmiddels Orange Online T-Mobile Online Online.

logo Wanadoo

Stagebegeleider Okke Amerongen
Stagebedrijf Wanadoo Nederland B.V.
Stagedocent Lidy Neuhaus
Individueel eindcijfer 9

Stageopdracht

Het vernieuwen van de Personal Homepages pagina’s (dus niet de homepage zelf). De uitleg over deze dienst stond verspreid over twee gedeeltes van de Wanadoo website, bovendien waren enkele onderdelen niet meer up-to-date of werkten zelfs helemaal niet meer.

Naast een aantal kleine andere activiteiten heb ik mij dus tijdens m’n stage op deze Personal Homepages gestort. Het begon allemaal met een (voor mij) groots onderzoek onder 7231 Wanadoo klanten. Erg leuk en leerzaam, want tot nu toe had ik alleen geënquêteerd op straat.

De informatie over de Personal Homepages was te bereiken via home.wanadoo.nl of via de Wanadoo service pages. Naast informatie over het aanvragen en gebruiken van deze dienst is er nu ook informatie te vinden over het maken van een homepage. Bovendien is de zoekfunctionaliteit sterk verbeterd en geïntegreerd in Wanadoo zoeken.

In de laaste week tijdens m’n stage is deze vernieuwde dienst gepromoot in de nieuwsbrieven en op het Wanadoo Portal door middel van m’n eigen supertip.

Lees ook mijn stageblog

Of bekijk de screenshots (PDF) die ik toentertijd gemaakt hebt met voor-en-na situaties van


door Shirley de Jong

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.