’t waren 94 fantastische dagen!

Stagebegeleider awardM’n stage zit erop. Niet langer hoeven de Wanadoo abonnees naar een waardeloze pagina kijken met een rampzalige zoekfunctie. Alle informatie over de personal homepages is nu netjes en overzichtelijk te vinden op home.wanadoo.nl. Ook is het zoeken verbeterd en is het plaatsen van een homepage op het internet nog makkelijker geworden.

Het was eventjes spannend of alles op tijd af zou komen, maar uiteindelijk stond alles de 13e online. De dag daarop geschiedde de eerste aanval en kwamen er zo’n 2400 unieke bezoekers (zonder promotie!) een kijkje nemen op de WebFTP applicatie.

Op m’n laatste dag (de 15e) klokslag twee werd ook mijn internettip (PDF) als supertip gebombardeerd. Bijna het hele weekeinde heeft deze de homepage opgevrolijkt en heeft er voor gezorgd dat er 4x zoveel mensen als normaal een homepage zijn gestart.

Omdat Okke tijdens mijn laatste weekje afwezig was, had ik besloten om maandag nog even terug te komen. Tijdens mijn afscheidsbezoek overhandigde ik hem o.a. de ‘World’s Greatest stagebegeleider’-award, waar hij gek genoeg erg om moest lachen. In de drie uur dat ik er nog zat heb ik nog even wat collega’s van het werk gehouden en afscheid genomen van het bushokje waar ik diverse collegae omgeluld heb om het één-en-ander voor mij te doen.

Het uiteindelijk afscheid was toch wel zwaar, zeker toen Bas me zo’n beetje fijn kneep met z’n afscheidhug. Na de laatste keer m’n koffiekop in de keuken gezet te hebben, de lift voor slechts twee verdiepingen te hebben genomen en m’n pasje had ingeleverd bij de receptie zat m’n stage er dan echt op…

Lees ook...

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.