Visite!

Wat een gezelligheid. Gisteren kwamen zowel een TV-ploeg van Netwerk langs als mijn gezellige klasgenootje Rebecca. Rebecca kwam voor de verplichte rondleiding van school en Netwerk kwam voor een item over de waanideeën van minister Donner.

Die wil namelijk (samen met z’n collega’s in de EU) alle internet providers verplichten om alle surf-gegevens van klanten drie jaar te bewaren. Dat is noodzakelijk om de gedownloade porno van terroristen terug te halen om zo aan te kunnen tonen dat deze groep Allah aanhangers ook naar de muts van een of andere Westerse crackhoer kijken.

Off-topic

Lekker off-topic.. Van crackhoer en Donner terug naar Rebecca en het stagebezoek. Rond 13:00 was het zover, nog maar net bijgekomen van de strenge security hier kreeg Rebecca een heerlijk bakkie chemische leut uit de automaat en begon ze aan één van de betere rondleidingen in haar leven. Na wat gebabbeld te hebben over de afgelopen transferdag en de klasgenootjes die de klas uitgezet zijn heb ik in het kort verteld over de verschillende afdelingen en wat men daar doet.

Nadat de TV-ploeg vertrokken was konden we ook rustig de Marketing afdeling betreden en hebben we (Rebecca, Okke en ik) het gehad over school, haar stage, mijn stage en de billy boekenkast.

Daarna hebben we nog even een rondje Rapenburg gedaan om zo de prachtige architectuur te showen.

Lees ook...

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.