Steen in Seroendeng

Nadat ik begin dit jaar glasscherven in een pot oploskoffie gevonden had, vind ik vanavond een steen in een bakje Seroendeng.

Steen-in-Seroendeng
De steen is zelfs geelkleurig van de kruiden uit de Seroendeng


Geen idee hoe een steen in een potje Seroendeng kan komen, maar blijkbaar is het voor die spleetogen nogal moeilijk om stenen, kokos en pinda’s van elkaar te onderscheiden. Gelukkig zijn mijn ogen wel prima ontwikkeld en heb ik de steen nog uit mijn rijstmaaltijd kunnen vissen. Voor hetzelfde geld had ik het voor een stukje kip aangezien en had ik nu geen tanden meer.

Waarschuwing voor Seroendeng Sedap van Kokki Djawa

Dus Shirley’s consumentenservice waarschuwt dit keer voor de Seroendeng Sedap van Kokki Djawa, te koop bij de Appie in een bakje van 200 gram. Alleen kopen als je toch al geen gebit meer hebt of als je een creatieve zelfmoordpoging wil doen door jezelf te laten stikken in een steen. In alle andere gevallen geldt een negatief aankoopadvies.

Update: De fabrikant (Vanka Kawat) blijkt vroeger in spijkers en ijzerdraad te hebben gehandeld, dus waarschijnlijk is een steen terugvinden in je maaltijd nog een lichte vorm van verrassing.

Update: De nVWA heeft m’n klacht inmiddels in onderzoek…

steen met centimeter

Lees ook...

Geef een reactie

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.