Warm welkom in Nijmegen

Afgelopen donderdag was ik in Nijmegen (= onwijs saaie stad) en liep ik vanaf het station naar de binnenstad. Waar je in bijvoorbeeld Maastricht (of ’s Hertogenbosch, Amsterdam, noem een willekeurige plaats) verwelkomt wordt in een boulevard met prachtige gevels en gezellige terrasjes, wordt je in Nijmegen door een of andere straat geloodst met snackbars, coffeeshops, internetcafé’s, wasserettes en tweedehandswinkels. Één van die snackbars sprong er toch wel uit qua culinaire ranzigheid: cafetaria Millennium.

De eigenaar heeft waarschijnlijk met de camera van z’n telefoon zelf foto’s van z’n gerechten gemaakt en bij de copyshop twee panden verderop laten printen. Is er dan niemand die voor een vette bek naar binnen liep en tegen de eigenaar zei dat die foto’s misschien niet zo’n goed idee waren? De vetresten zitten gewoon nog op de randen van de borden…

Dus bij deze een instant tip, lees dit voordat je foto’s van voedsel gaat maken. En ook nog wat inspiratie.

snackbar
Waarschuwing: Niet op klikken als je nog moet eten.

Lees ook...

2 reacties bij “Warm welkom in Nijmegen

  1. Reactie van Hans op

    Ik weet niet wat jou mankeert Shirley maar dit is een van de of maybe wel de beste snackbar van de stad (saaie stad in jou opzicht).
    Heb jij niks beters te ga lekker even bij paaltje 69 staan dan krijg je mij restje ook even ipv mensen belachelijk maken stinkerd!

  2. Reactie van Shirley de Jong op

    Beste Hans. Ik maak helemaal niemand belachelijk. Noch verlaag ik mij tot het niveau om personen uit te schelden, zoals jou dat blijkbaar wel eigen is. Ik geef alleen kritiek op een stad en de fotografie op de gevel van een snackbar.

Geef een antwoord

Geef hier je reactie. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *